MARS for MENN

I helga samlet jeg en entusiastisk gjeng bestående av 6 glade damer & 3 herlige menn til historiens første Mars for Menn og kurs i å sy skjorte! I morgen er en ny gruppe klar, og denne uka har jeg brukt tid på å evaluere & forbedre mitt eget kursopplegg! 🙂
Klikk inn for å lese litt om det første kurset og se bilder!

IMG_0664

Vi gikk i gang med masse mot, stå-på humør & syglede lørdags kveld, og klippet løs! Dette kurset var et samarbeid med Stoff & Stil, som hadde vært herlige og bidratt med skjørtemønstrene som skulle trylles om til 9 herreskjorter i løpet av helgen.
Jeg er kjent for å være optimist, og til tider også tidsoptimist! Da vi etter 1 av 2 kursdager avsluttet med 9 nydelig gjennomførte krager på kragestander, og resten av mønsterdelene fortsatt lå i små hauger på arbeidsbordene ved hver sin symaskin, ante det meg at jeg nok hadde tatt oss alle en del vann over hodet….
Heldigvis hadde gjengen urokkelig engasjement, og lot seg ikke skremme av at vi måtte pløye gjennom en heeeel god del på søndagen. Det de derimot lot seg bli lurt inn i (av undertegnede), var å gå litt på overtid både lørdag og søndag 😉
Vi valgte å runde av søndagens overtid etter bærestykkene & for- og bakstykkene var sydd pent sammen etter burrito-metoden, knappestolpene brettet og presser klar, kragene var på sine rettsmessige plasser i samtlige halslinningen, og et erme var satt inn i hver bol – med ermeslissene så å si klare!
*pust!*
Men vi klarte ikke å komme i mål, og jeg kunne ikke annet enn å beklage min elendige evne til “time management” (eventuelt foreløpig manglende erfaring med å arrangere kurs i mer sammensatte mønstre).
Til tross for dette, var det 9 smørblide & slitne deltakere som spradet ut døren og takket for en fin helg! Jeg svarte med å si at det er JEG som skal takke, og inviterte alle til å møtes til nok en hyggelig sy kveld den kommende uka, for å få fullført skjortene!
I går kveld var vi (nesten) alle samlet igjen, og jammen meg fikk vi ikke fullført! 😀
Nå er jeg happy, og klar for å kjøre nytt (utvidet) kurs til helga! Da blir det enda flere skjorter, og forhåpentligvis minst like mye syglede i lufta <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.