BASIC SYKURS

Jeg tilbyr også basic sykurs i OVERLOCK.

Har du arvet en symaskin, og trenger starthjelp? Planlegger å gi en symaskin i julegave til sønnen, og vil gjerne legge ved et oppstartskurs? Eller har symaskinen du kjøpte den gangen, etter å ha blitt så sykt inspirert av en episode av Symesterskapet, stått og blitt støvete i boden, men du har fortsatt intensjoner om å bli Norges nye stjernedesigner, og bare trenger litt drahjelp?

Dette er kurset for deg!

Ta symaskinen din med til SØMROM, eller invitér meg hjem til din sykrok*, og få en gjennomgang av grunnleggende funksjoner og sømmer!
Vi går gjennom treding, spoling, de mest brukte sømmene og sømteknikkene, og tester dem ut på et superenkelt nybegynner-prosjekt: handlenett i et gjenbruksstoff!

Etter endt kurs sitter du igjen med et nytt nett, og masse kunnskap om hvordan du skal bruke din nydelige maskin, og ikke minst vedlikeholde den i hverdagen så den varer lenge.

Vi går gjennom hele maskinen og alle dens hva/hvor/hvordan. Du lærer å tre den, spole opp undertråd, og ulike måter å feste tråd i starten/slutten av en søm. Du får prøvd ulike sømmer i ulike typer stoff, lærer å skifte nål og får tips om når dette er nødvendig. I tillegg lærer du hva trådspenning, stinglengde, og over/undertransportør egentlig er! Det hele kulminerer i et mini syprosjekt – et tøynett, sydd av deg!

Kurset tilpasses hver enkelt symaskin, og vil variere fra maskin til maskin, men i de aller fleste tilfeller kommer vi innom bl.a: rettsøm, sikksakk søm, stretchsøm, andre sømmer, knappehull, smøring/rensing, treding og spoling av undertråd, starte/avslutte en søm m.m.

Varighet: 1,5t
Erfaring: ingen
Antall deltakere: 1-2
Materialer: egen symaskin, alt annet er inkludert i prisen

PRIS: 1200NOK pr pers

*  jeg kan holde kurset hjemme hos deg dersom du bor i Oslo. Lengre reisevei kan avtales mot tillegg i prisen.

[wc_quick_buy_link product=”934″ label=”KJØP NÅ” qty=”1″ type=”button”]