BASIC SYKURS

1200,00 kr

Symaskinopplæring på din maskin!
Varighet: 1,5t
Kjøp gavekort på dette produktet her.

Category:

Description

 

Basic Sykurs med SØMROM er symaskinopplæring på DIN maskin.

Vi går gjennom treding, spoling, de mest brukte sømmene og sømteknikkene, og tester dem ut på et superenkelt nybegynner-prosjekt: handlenett i et gjenbruksstoff!

Etter endt kurs sitter du igjen med et nytt nett, og masse kunnskap om hvordan du skal bruke din nydelige maskin, og ikke minst vedlikeholde den i hverdagen så den varer lenge.

Vi går gjennom hele maskinen og alle dens hva/hvor/hvordan. Du lærer å tre den, spole opp undertråd, og ulike måter å feste tråd i starten/slutten av en søm. Du får prøvd ulike sømmer i ulike typer stoff, lærer å skifte nål og får tips om når dette er nødvendig. I tillegg lærer du hva trådspenning, stinglengde, og over/undertransportør egentlig er! Det hele kulminerer i et mini syprosjekt – et tøynett, sydd av deg!

Kurset tilpasses hver enkelt symaskin, og vil variere fra maskin til maskin, men i de aller fleste tilfeller kommer vi innom bl.a: rettsøm, sikksakk søm, stretchsøm, andre sømmer, knappehull, smøring/rensing, treding og spoling av undertråd, starte/avslutte en søm m.m.

Varighet: 1,5t
Erfaring: ingen
Antall deltakere: 1-2
Materialer: egen symaskin, alt annet er inkludert i prisen

PRIS: 1200NOK pr pers

Kurset kan gjennomføres hjemme hos deg, dersom det er enkelt for meg å svinge innom kollektivt <3

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BASIC SYKURS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.